Zo geweldig leuk was onze Kids Take Over!

kids-take-over

De 43 laaiend enthousiaste leerlingen van het derde leerjaar van Basisschool de Vierklaver uit Temse

kids-take-over

Nathanael mee op pad met de technische ploeg.

Vorige maand lanceerde we de wedstrijd ‘Kids take over’ waarbij het de bedoeling was om 2 klassen te selecteren die een hele dag mee zouden draaien, bij de meest uiteenlopende jobs die je kan terugvinden in het shopping center.  Alle geïnteresseerde klassen dienden een ludieke klasfoto mét sollicitatiebrief in te sturen. Het was het zelfgemaakt stripverhaal van het derde leerjaar uit basisschool de Vierklaver die het meest overtuigde!

De grote dag

Op donderdag 1 juni was het dan dé grote dag! Een bus wachtte de nerveuze leerlingen op ‘s ochtends  aan de schoolpoort waarna ze richting Waasland Shopping Center reden. Eenmaal aangekomen, volgde een rondleiding achter de schermen wat al voor veel ‘ooohs’ en ‘wows’ zorgde bij de enthousiaste leerlingen, nog voor ze aan hun eerste shift begonnen!  In totaal wachtten hen die dag 3 verschillende jobs, zodat ze van alles wat konden proeven. Er was een ruim aanbod aan vacatures, van meehelpen in de keuken van een restaurant, haren wassen bij de kapper, outfits uitkiezen voor de etalagepoppen tot mee patrouilleren met de bewakingsagenten of meterstanden opnemen bij de technische dienst. Het kwam allemaal aan bod! En voor de durvers onder hen, werd er zelfs omgeroepen via de intercom aan de infobalie! Het werd één groot avontuur, een dag die de leerlingen niet snel zullen vergeten!

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram