Shoulder show

Van cut-out-items tot asymmetrische shirts en off-shouldertops: shoulder show! De komende maanden is minstens één van je schouders te zien!

 

Opgevulde schouders zagen we afgelopen herfst en winter al verschijnen en deze jaren 80-trend zal ook deze lente opduiken. Maar deze zomer wordt het dus vooral belangrijk om met je schouders te pronken. Ontblote schouders zijn de manier om een stukje skin te showen. En in tegenstelling tot andere lichaamsdelen, zien schouders er bij iedereen fab uit!

“Geen cardio les nodig, enkel een beetje shiny body lotion smeren op je sleutelbeenderen en je bent uitgedost om deze trend te rocken.”

 

Wie geen zin heeft om nieuwe off-the-shoulder items te scoren, knipt een stuk uit de naad van een mouw open of knoopt een hemd verkeerd dicht zodat het aan één kant van je schouder glipt. Zet je schouders eronder girls.

 

Sweets,

Styliste van het Waasland Shopping Center

 

 

Model links, Maison Scotch – Inno I Witte top assymetrisch – CoolCat I Zwarte shirt bohemian – Hollister I Wit shirt sterren – Hollister I Playsuit bloemen – Hollister I Lang hemd jurk – Vero Moda I Pastel roze top – H&M I Oudroze jurk – Vero Moda I Blauwe top met geborduurde mouwen, Pepe Jeans – Trent I Badpak – Hollister I Grijze T-shirt met print – Hollister I Pastgeel topje – H&M I Model midden – Zara I Model rechts – Zara

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram