Pastel Punch

Lila, poederroze, mintgroen, lavendelblauw, lichtgeel, zalmroze, babyblauw… het resultaat van al die ingrediënten samen is een echte pastel punch!

Pastels en de lente zijn dan ook de perfecte combo, niet? Met Pasen in aantocht is het weer tijd voor de jaarlijkse brunch met vriendinnen of het gezellig eitjes rapen met de familie en daar hoort natuurlijke een matchy outfit bij. Elegant kan met romantische jurk of een tweedelig pak. Een pastel pak ziet er vrolijk én gesofistikeerd uit. Combineer je suit met een losse T-shirt en espadrilles voor een nonchalante twist.

 

“Een echte fashionista gaat all the way in pastel, monotoon of net met contrasten.”

 

Liever wat rustiger? Combineer je favoriete pastel item dan met een witte skinny of blazer. Met deze pastelkleurige stuks zie jij er op je paasbest uit!

 

Sweets,

Styliste Waasland Shopping Center

 

 

Top met knop – C&A  I  Hairband – Claire’s  I  Plateauschoen – Torfs  I  Haarspeldjes – H&M  I  Maxirok – H&M  I  Top met volants – Zara  I  Jeans – Claudia Sträter  I  Choker strikje – Claire’s  I  Handtas – Guess, LouLou  I  Clutch – Torfs  I  Empire jurk – H&M  I  Fijn toje – Mango, Trent  I  Oorbellen – Six  I  Halterjurk – H&M  I  T-Shirt – Hema  I  Short – Zara  I  Sleutelhanger – Veritas  I  Sneakers – Nike, Tims

 

 

Reactie schrijven

NIEUWSBRIEF

Benieuwd naar meer?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
en blijf zo op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!

SOCIAL

www.waaslandshoppingcenter.be

Volg ons op social media en ontdek alle nieuwtjes als eerste.

facbook instagram